Hoekwoning Fase 2c #68

In aanbouw / bewoond

Omschrijving

In fase 2c worden in totaal 6 hoekwoningen aangeboden verdeeld over 3 verschillenden typen. Bekijk de situatietekening om te zien waar de woning van jouw voorkeur in ligt.

Het woonoppervlakte ligt tussen ongeveer 103 m² en 123 m². 
Twee hoekwoningen, bouwnummer 82 en 97, hebben een terras aan het water, een verhoogde kap en een standaard uitbouw.

Drie hoekwoningen, bouwnummers 68, 89 en 90, hebben een groot hoekraam aan de keukenzijde. Ook deze woningen hebben een verhoogde kap dat voor veel ruimte zorgt op de zolder.

De hoekwoning met bouwnummer 74 bevindt zich aan de taludzijde. Deze woning heeft geen verhoogde kap. Op de begane grond zitten in de zijgevel twee ramen. Eén raam ter hoogte van de keuken en één raam ter hoogte van het zitgedeelte. 

Indeling hoekwoningen: Op de begane grond is de hal met toilet, woonkamer met keuken. Vanuit de woonkamer bereik je via de openslaande deuren de achtertuin. De keuken is aan de straatzijde gesitueerd. Op de eerste verdieping zijn 3 slaapkamers en een badkamer aanwezig. De badkamer wordt opgeleverd met toilet, douche en wasbak. De zolder is vrij in te delen.

Alle woningen hebben een vaste berging in de achtertuin.  

De getoonde prijzen op de website zijn gebaseerd op basis van jaarlijks canonbetaling. Op de prijslijst, te vinden bij de downloads, worden ook de canonbedragen aangegeven voor 10 jaar en 25 jaar én voor 50 jaar afgekochte erfpacht.
Voor Switi is het niet mogelijk de erfpacht eeuwigdurend af te kopen. 
 

Belangrijk om te weten: 
-De ingetekende plattegrond, begane grond, 1e - en 2e verdieping die getoond wordt bij bouwnummer 82 is gespiegeld voor bouwnummer 97.
- De ingetekende plattegrond, begane grond, 1e - en 2e verdieping die getoond wordt bij bouwnummer 89 is gespiegeld voor bouwnummer 68 en 90. Bij de downloads kun je de koperscontracttekeningen vinden van de betreffende bouwnummers. 

 

 

 

In aanbouw / bewoond

Hoekwoning Fase 2c #68

ca. 107 m2
4 kamers
Stadsverwarming
Tuin
Zuid-oosten

Overzicht wordt geladen..