Switi
Logo Logo

Planning Switi

Het nieuwbouwplan Switi in Amsterdam Zuidoost omvat in totaal circa 220 eengezinswoningen. Deze woningen worden in fasen verkocht en gebouwd. We verwachten dat in 2021 de bouw van deze fraaie en rustige nieuwbouwwijk helemaal afgerond zal zijn.

Fase 3 bijna in verkoop

Heb je interesse in een woning in Switi? Aan de overkant van de Karspeldreef komt fase 3a en op 25 april gaan we digitaal in verkoop. Op het 360 graden beeld kun je al bekijken hoe deze fase eruit komt te zien. Wil je als allereerste op de hoogte zijn van de start verkoop? Maak dan snel een persoonlijk account aan. Lees hier hoe je dat doet en waarom.

Huren in Switi?

In fase 2c komen 14 sociale huurwoningen en 21 huurwoningen in de vrije sector. Zoals het er nu naar uitziet zullen de woningen eind 2018 worden aangeboden voor de verhuur. Op dit moment is nog niet bekend wie de verhuur van woningen gaat verzorgen. Wanneer we dit weten kan je er alles over lezen op de website en kun je je aanmelden. 

Fase 1 opgeleverd, eerste bewoners voor Switi!

Alle woningen in fase 1a en 1b zijn feestelijk opgeleverd. De eerste bewoners van Switi hebben inmiddels de sleutel van hun huis. Wil jij ook wonen in Switi? Kijk op de pagina Woningen voor het actuele aanbod.

Legenda / Filter 3
Kies woningsoort
Gepland Beschikbaar In optie Verkocht In aanbouw / bewoond
Perfect Uitstekend Goed

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?