Switi
Logo Logo

Planning Switi

Het nieuwbouwplan Switi in Amsterdam Zuidoost omvat in totaal circa 220 eengezinswoningen. Deze woningen worden in fasen verkocht en gebouwd. We verwachten dat in 2021 de bouw van deze fraaie en rustige nieuwbouwwijk helemaal afgerond zal zijn.

Fase 3 in voorbereiding

Heb je interesse in een woning in Switi? Aan de overkant van de Karspeldreef komt fase 3. Zoals het er nu uitziet gaan we in het voorjaar van 2018 in verkoop. Op het 360 graden beeld kun je al bekijken hoe deze fase eruit komt te zien. Wil je op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen in Switi en wanneer fase 3 in verkoop gaat? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief via de oranje buttons "Houd me op de hoogte" of "Abonneren". 

Huren in Switi?

In fase 2c komen 14 sociale huurwoningen en 21 huurwoningen in de vrije sector. Op dit moment is nog niet bekend wie de verhuur van woningen verzorgt. Zoals het er nu naar uitziet zullen de woningen eind 2018 worden aangeboden voor de verhuur. Tegen die tijd zal dit worden vermeldt op de website en kun je je aanmelden. 

23 eengezinswoningen fase 2c verkocht

Alle woningen in fase 2c zijn verkocht. Het is niet meer mogelijk je voor deze woningen in te schrijven.

Start bouw fase 2a en 2b

Begin 2017 is de bouw van de nieuwbouwwoningen in fase 2a en 2b gestart. Dit is feestelijk gevierd met een eerste paal. De aannemer zal de kopers informeren over de voortgang van de bouw en de prognose voor de opleveringen.

Woningen fase 2a

Fase 1 opgeleverd, eerste bewoners voor Switi!

Alle woningen in fase 1a en 1b zijn feestelijk opgeleverd. De eerste bewoners van Switi hebben inmiddels de sleutel van hun huis.

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?