Switi
Logo Logo

Een korte terugblik naar het afgelopen jaar en wat brengt 2018?

Lees verder

Goed nieuws! Alle 23 eengezinswoningen in fase 2c zijn verkocht. Het enthousiasme voor Switi groeit! Deze mooie buurt wordt uitgebreid met fase 3a. Deze fase bevindt zich aan de zuidzijde van de Kaspeldreef.

Lees verder

Vanaf vandaag start de verkoop van 23 eengezinswoningen in fase 2c. Heb jij interesse in één van deze nieuwbouwwoningen in Switi en wil je weten hoe de verkoop in zijn werk gaat?

Lees verder

Woensdag 5 juli om 12.00 uur start de online verkoop van 23 eengezinswoningen in Switi fase 2c. Vanaf dan staat alle verkoopdocumentatie, waaronder de prijslijst, de plattegronden, de verkooptekeningen én het online inschrijfformulier op de website. Noteer deze datum alvast in je agenda.

Lees verder

De eengezinswoningen in Fase 1 zijn inmiddels opgeleverd en de bouw van de eengezinswoningen van fase 2a en 2b is in volle gang. Om een goed beeld te krijgen van hoe de nieuwe woonwijk eruit komt te zien, is een 360 graden beeld gemaakt. Kijk je mee?

Lees verder

Verkaveling fase 2c

De verkaveling van fase 2c is bekend. Deze fase bestaat uit in totaal 23 koopwoningen, 21 huurwoningen in de vrije sector en 14 sociale huurwoningen.

Lees verder

In het afgelopen jaar hebben er veel activiteiten plaatsgevonden in Switi. De verkoop van een nieuwe fase is gestart, er is gestart met de bouw van verschillende woningen én er zijn woningen opgeleverd. We blikken graag met je terug.

Lees verder

Nieuwe mijlpaal Switi!

Weer een mijlpaal voor Switi! De woningen voor fase 2 zijn zo goed als allemaal verkocht. De bouw start in het voorjaar van 2017!

Lees verder

Bekijk hier de verkaveling van Switi fase 2B. Je ziet ook gelijk hoe de woningen liggen ten opzichte van fase 2A

Lees verder

Vanwege het grote succes van de verkoop van de vorige fasen in Switi hebben we gelijk doorgepakt en starten we woensdag 31 augustus met de verkoop van fase 2b. Wij vertellen je graag over de verkoopprocedure.

Lees verder

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?