Switi
Logo Logo

De kans op jouw favoriete huis vergroot je door een financiële check te laten doen. Maar waarom eigenlijk? En hoe pak je dat het beste aan?

Lees verder

We zijn er bijna klaar voor! Woensdag 25 april start de verkoop van de 23 eengezinswoningen in Switi fase 3a. Zet het alvast in de agenda! Benieuwd hoe de verkoop in zijn werk gaat? Lees dan verder.

Lees verder

Bekijk nu de definitieve impressies van fase 3!

Lees verder

Het was dinsdag 13 maart feest op de bouwplaats van Switi!

Lees verder

Verkaveling fase 3

De verkaveling van fase 3 is bekend. Deze fase bestaat uit in totaal 23 koopwoningen, 8 huurwoningen in de vrije sector en 26 sociale huurwoningen.

Lees verder

Hoe handig is het om alle info van één of meerdere nieuwbouwprojecten op 1 plek te kunnen terugvinden? Dat kan voortaan via je eigen Mijn Eigen Huis account.

Lees verder

Een korte terugblik naar het afgelopen jaar en wat brengt 2018?

Lees verder

Goed nieuws! Alle 23 eengezinswoningen in fase 2c zijn verkocht. Het enthousiasme voor Switi groeit! Deze mooie buurt wordt uitgebreid met fase 3a. Deze fase bevindt zich aan de zuidzijde van de Kaspeldreef.

Lees verder

Vanaf vandaag start de verkoop van 23 eengezinswoningen in fase 2c. Heb jij interesse in één van deze nieuwbouwwoningen in Switi en wil je weten hoe de verkoop in zijn werk gaat?

Lees verder

Woensdag 5 juli om 12.00 uur start de online verkoop van 23 eengezinswoningen in Switi fase 2c. Vanaf dan staat alle verkoopdocumentatie, waaronder de prijslijst, de plattegronden, de verkooptekeningen én het online inschrijfformulier op de website. Noteer deze datum alvast in je agenda.

Lees verder

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?