22 september 2021

We gaan in verkoop!

Op 22 september 2021 vanaf 12:00 uur kan je jouw voorkeuren doorgeven.

Datum start verkoop Switi is bekend

16 september '21

Het is bijna zover! De datum voor de start verkoop van de woningen en appartementen in Switi fase 3C is bekend. Vanaf 22 september 12:00 uur tot en met 5 oktober 10:00 uur kun je jouw favoriete woning(en) en/of appartement(en) via het winkelwagentje in je Eigen Huis-account aan ons doorgeven.

En daarna?

Na het sluiten van de inschrijfperiode worden de woningen direct toegewezen en maken we de uitslag van toewijzingen bekend via een mail en het Mijn Eigen Huis-account. Als je een woning van jouw voorkeur(en) hebt toegewezen gekregen of niet en je een reservekandidaat bent. Spannend!

We maken de toewijzing bekend op 7 oktober om 15 uur. 

Lijkt ingewikkeld, maar valt reuze mee!

Wil je meer weten over het kopen van een nieuwbouwwoning? Bekijk dan ons korte filmpje over de belangrijkste stappen bij het kopen van een nieuwbouwwoning. Zoiets doe je namelijk niet elke dag. Het lijkt allemaal erg ingewikkeld, maar het valt allemaal reuze mee! En al kom je er niet uit of hebt je vragen, dan kun je ons natuurlijk altijd bellen. We zijn 7 dagen per week beschikbaar. 

Een nieuwbouwwoning kopen? Zo werkt dat

Toewijzingcriteria Switi

Voor de appartementen van Switi 3C gelden speciale toewijzingscriteria. 

De koopappartementen van Switi zijn gelabeld als ‘middeldure koopappartementen’ en worden daardoor met een gemaximaliseerde koopsom aangeboden. Dit brengt met zich mee dat een specifieke doelgroep voorrang krijgt bij de toewijzing van deze appartementen. Er wordt voorrang verleend aan kandidaten met een middeninkomen en/of die binding hebben met de wijk. Mochten er geen kandidaten zijn die aan deze voorwaarden voldoen, wordt er overgegaan op de reguliere toewijzingsprocedure van Switi.

Lees meer over de criteria

Financiële check

Heb je interesse in een bouwnummer in Switi fase 3C? Dan ontvangen wij graag je financiële check zodra de verkoop start. Dat kán in je voordeel werken.

Bij meerdere kandidaten op 1 bouwnummer, kijken we of een kandidaat een financiële check heeft gedaan. Dat geeft aan dat je weet wat je bij de bank kunt lenen. 

Je kunt ons dit laten weten door, nadat de verkoop is gestart, een gewaarmerkte brief van je hypotheekverstrekker of financieel adviseur te uploaden in je Mijn Eigen Huis-account. Deze upload mogelijkheid is beschikbaar, zodra de verkoop is gestart en jij je voorkeuren doorgeeft.

Meer over de financiële check
Nog geen Eigen Huis-account? Maak er dan snel een aan
Vragen? Bel ons dan even. We 7 dagen per week beschikbaar