Zo komen de appartementen en woningen van Switi eruit te zien

14 juni '21

Wat zijn ze mooi geworden: de definitieve beelden van het appartementengebouw en de woningen van Switi! Welke woning spreekt jou het meeste aan?

Fijn wonen in een levendig stadsdeel

De plannen van de volgende fase van Switi in Amsterdam worden steeds concreter. Zodoende kunnen we nu ook de definitieve beelden laten zien van het appartementengebouw en de eengezinswoningen. Wij zijn in ieder geval trots op het resultaat!

In het appartementengebouw van Switi komen 45 appartementen. Daarnaast worden er 24 eengezinswoningen met eigen (voor)tuin en terras aan het water gerealiseerd. De beelden van de woningen geven een voorproefje van wat er in de nabije toekomst wordt gebouwd in deze fase.

Interesse?

Heb je interesse in één van de woningen of appartementen in fase 3C van Switi? Dan hebben wij goed nieuws! Naar verwachting start de verkoop van de woningen en appartementen rond de zomer.

Schrijf je in voor deze projectfase onder de verschillende woningtypen op de pagina van het woningaanbod en blijf als eerste op de hoogte van de ontwikkelingen zoals de definitieve startverkoopdatum. 

 

Bekijk het woningaanbod
  Amsterdam Zuidoost, een bruisend stadsdeel
  Bekijk de woningen