Toewijzing Switi fase 3C uitgesteld

7 oktober '21

Afgelopen dinsdag, 5 oktober, is de inschrijving voor de eengezinswoningen en appartementen in Switi fase 3C gesloten. De toewijzing van het project stond gepland voor 7 oktober om 15:00 uur. De toewijzing wordt verschoven en zal nu bekend gemaakt worden op woensdag 13 oktober om 12:00 uur.

middeninkomen en/of sociale doorstroming in de wijk

Zoals eerder via de website is gecommuniceerd, zijn de appartementen in Switi zogeheten middeldure koopappartementen. Dit betekent dat deze appartementen in prijs gemaximeerd zijn en worden verkocht aan huishoudens met een middeninkomen tussen minimaal € 40.024 en maximaal € 63.237,92 per jaar. Ook bewoners van sociale huurwoningen in Kelbergen (postcode 1104) krijgen voorrang op deze middeldure appartementen. Het is helaas niet iedereen gelukt om de benodigde bewijsstukken (middeninkomen en/of sociale doorstroming in de wijk) tijdig in te leveren. Dit komt doordat verwarring is ontstaan over het moment waarop de stukken moesten worden ingeleverd: er heeft op de website zowel ‘tijdens de inschrijfprocedure’ als ‘tijdens de verkoopprocedure’ gestaan.

Lever je stukken alsnog aan

Om iedereen alsnog in de gelegenheid te stellen de bewijsstukken op tijd aan te leveren is de toewijzing daarom nu uitgesteld. Alle inschrijvers voor een appartementen die zich tijdens de reguliere inschrijfperiode (van 22-09-2021 tot 05-10-2021) hebben ingeschreven ontvangen hier per e-mail bericht over.

Het inleveren van de bewijsstukken kan tot maandag 11 oktober, 17:00 uur via: [email protected].

In het volgende document lees je meer over de toewijzingsvoorwaarden voor de appartementen:

Lees de criteria

Eengezinswoningen van Switi

De voorwaarden gelden niet voor de eengezinswoningen. Die zijn al toegewezen, maar door een technische reden kunnen wij de toewijzing helaas nog niet bekend maken. Ook hiervan zal de bekendmaking van de toewijzing uitgesteld worden tot woensdag 13 oktober 12:00 uur. Wij vinden het erg vervelend dat de inschrijvers voor een eengezinswoning nu langer in spanning zitten en bieden hiervoor onze excuses aan.

 

Het is overigens niet meer mogelijk om je alsnog aan te melden voor een woning of appartement in Switi. Ook niet nu de toewijzing is uitgesteld.