De steigers zijn al weg

25 juni '19

Er wordt nog hard gewerkt aan de koop en -huurhuizen en de openbare ruimte daar omheen, zowel boven als onder de grond. Maar inmiddels zijn de steigers weg, worden de interieurs afgewerkt, de schuren zijn (bijna) gereed en de nieuwe zomertuinen vragen om aandacht van de nieuwe bewoners. Switi fase 3A nadert z'n voltooiing! 

image alt

De voltooiing nadert!

De riolering wordt aangelegd en de voordeuren staan klaar om nog geïnstalleerd te worden. Het water naast de woningen met de vlonders moet nog verbreed worden. Er is weliswaar nog veel te doen op de bouwplaats van Switi, maar de voltooiing nadert! En dat is aan alles te zien. De buitenzijde van de woningen is zo goed als klaar: de kozijnen, de ramen en het glas is geplaatst. Aan de binnenzijde van de woningen wordt nu nog hard gewerkt, maar ook daar is al veel afgerond. Ook alle schuurtjes zijn (bijna) klaar, de vlonders zijn gereed en de tuinen kunnen na de oplevering aangelegd worden. 

image alt

Persoonlijk bericht

De gefaseerde oplevering van de koop- en huurwoningen in deze fase zal na verwachting plaatsvinden na de zomervakantie. Als alle nutsvoorzieningen in dit wijkje zijn aangelegd en de openbare ruimte (oa. trottoirs, straat, parkeerplaatsen, straatverlichting) is ingericht. Over de definitieve oplevering van de woningen worden de woningeigenaren en de toekomstige huurders persoonlijk bericht.

  Over de planning van Switi
  Vragen?