Switi 3C: een uniek duurzaam project

18 maart '21

Switi 3C wordt een uniek project in Amsterdam. De hoge mate van duurzaamheid voor dit Amsterdamse project zit hem vooral in het gebruik van de toegepaste materialen. De woningen van Switi fase 3C worden namelijk voor het grootste gedeelte gebouwd uit hout en bamboe. De toren kan zelfs als primeur gezien worden voor Nederland en een pronkstuk voor de stad. Hout als materiaal is een oneindige bron dat thuis hoort in de biologische kringloop. Iedereen zal versteld staan van jouw duurzame houten woning.

 

image alt

Verwarming, zonne- en infraroodpanelen

De houten woningen worden zeer comfortabel. Bij de hoogbouw wordt warm water voorzien via stadsverwarming. Uiteraard worden de eengezinswoningen van Switi fase 3C gasloos uitgevoerd. Daarnaast worden op het dak van zowel de laag- als hoogbouw zonnepanelen geplaatst. De laagbouw krijgt eveneens infrarood-panelen die jouw nieuwe woning van verwarming voorzien. Deze infraroodpanelen hebben als groot voordeel dat ze niet de lucht verwarmen, maar rechtstreeks hun warmte afdragen aan jou.

Wonen in Switi

Is wonen in Switi iets voor jou? Ja? Mooi! Schrijf je dan in voor deze projectfase en blijf op de hoogte van onze plannen. Misschien dat jij binnenkort wel in één van deze duurzame woningen woont.

Bekijk de pagina Benieuwd naar de planning?
Bekijk de pagina Dit worden de huizen van Switi 3C