Aankondiging start verkoop fase 2c

21 juni '17

Hoe gaat de verkoop in zijn werk?

Woensdag 5 juli om 12.00 uur start de verkoop van 23 woningen in fase 2c. Als je je hebt ingeschreven voor de nieuwsbrief dan ontvang je een email met hierin een link naar alle belangrijke verkoopdocumentatie zoals tekeningen, de technische omschrijving en prijslijst. Lees alle informatie op je gemak door. Je hebt ruim de tijd om je goed te informeren, want de inschrijving sluit pas op maandag 17 juli om 9.00 uur.

Je hebt ongeveer anderhalve week de tijd om je in te schrijven. Ook dat doe je digitaal via het inschrijfformulier op de website. Je kunt voor meerdere woningen een voorkeur opgeven. Op het inschrijfformulier staan de voorwaarden voor de inschrijving. Lees die goed door, want als je niet aan de voorwaarden voldoet wordt je inschrijving ongeldig verklaard.

Als je vragen hebt over de woningen, de financiering of de inschrijving, kun je altijd contact opnemen met één van de makelaars.

Uiterlijk woensdag 19 juli ontvang je bericht of er wel of niet een woning aan je is toegewezen. Als er voor alle bouwnummers meerdere belangstellenden zijn, zal toewijzing plaatsvinden op basis van eerste voorkeur.

Als je een woning toegewezen hebt gekregen neemt de makelaar contact met je op voor een eerste adviesgesprek. Pas daarna zal een afspraak gemaakt worden voor het ondertekenen van de koop- en aannemingsovereenkomst.

Bekijk de woningen Wil jij wonen in Switi?
  Bekijk de planning