31 augustus a.s. start de verkoop

Aankondiging start verkoop fase 2b

25 augustus '16

Hoe gaat de verkoop in zijn werk?

Op woensdag 31 augustus start de verkoop van 31 woningen in fase 2b van Switi. Op deze datum ontvang je een email met hierin een link naar alle belangrijke verkoopdocumentatie zoals tekeningen, de technische omschrijving en prijslijst. Lees alle informatie op je gemak door. Je hebt ruim de tijd om je goed te informeren, want de inschrijving sluit pas op 14 september om 9.00 uur.

Je hebt dus twee weken de tijd om je in te schrijven. Ook dat doe je digitaal via het inschrijfformulier op de website. Je kunt voor meerdere woningen een voorkeur opgeven. Op het inschrijfformulier staan de voorwaarden voor de inschrijving. Lees die goed door, want als je niet aan de voorwaarden voldoet wordt je inschrijving ongeldig verklaard.

Als je vragen hebt over de woningen, de financiering of de inschrijving, kun je altijd contact opnemen met één van de makelaars die op de website worden genoemd.

Uiterlijk twee weken na de inschrijving ontvang je een bericht of er wel of niet een woning aan je is toegewezen. Als er voor alle bouwnummers meerdere belangstellenden zijn, zal toewijzing alleen plaatsvinden op basis van je eerste voorkeur.

Als je een woning toegewezen hebt gekregen zal de makelaar contact met je opnemen voor een eerste adviesgesprek. Pas daarna zal een afspraak gemaakt worden voor het ondertekenen van de koop- en aannemingsovereenkomst.