Kom maar binnen hoor!

29 juni '21

De nieuwe artist impressies van Switi zijn binnen! En dat betekent dat we je meer kunnen laten zien van de woningen en de appartementen van dit bijzondere project. Zowel van buiten als van binnen. Kom maar binnen hoor!

image alt

Eengezinswoningen in Switi

Dat is toch een fijne woning, deze eengezinswoning? Je kijkt hier op de begane grond van de woning waar je een heerlijk buitenterras hebt dat uitkijkt over het water. Als het lekker weer is, is het daar heerlijk zitten. Binnen is het ook behaaglijk, mede door de infraroodpanelen die aan het plafond worden bevestigd. Deze duurzame manier van verwarmen zorgt voor een comfortabele warmte.

Als je vervolgens naar boven gaat, vind je daar de slaapkamers, badkamer en een woongedeelte.

Zie jij jezelf hier al wonen?

Ook hier wonen?

Gaat je hart sneller kloppen bij het zien van deze nieuwe beelden en denk je: ja hier wil ik wonen? Neem dan snel een kijkje bij de woningtypes en meld je dan aan voor de projectfase. Zo blijf je op de hoogte van alles rondom Switi.

Achter de schermen zijn we hard bezig om alles gereed te maken voor de start verkoop. De definitieve prijzen en datum zijn momenteel nog niet bekend. Nog heel even geduld.

Bekijk de woningen
Bekijk het woningaanbod Wil jij in Switi wonen?
Lees meer over Amsterdam Zuidoost Waar ligt Switi?