Eerste woningen Switi fase 3C verkocht

5 januari '22

We starten het nieuwe jaar met goed nieuws voor het nieuwbouwproject Switi. De contracten van de eerste woningen en appartementen in fase 3C zijn getekend. Dat maakt ons zeker trots. De laatste fase van dit project in Amsterdam Zuidoost gingen in september in verkoop en het project was mateloos populair. Inmiddels zijn alle woningen toegewezen en zullen op korte termijn meerdere contracten worden voorzien van een handtekening.

image alt

Na de toewijzing

Na het toewijzen van de woningen was het tijd voor het officiële gedeelte met het (online) ondertekenen van de koopcontracten. De eerste kopers hebben inmiddels het spits afgebeten in fase 3C. Daarnaast zijn er al veel tekenafspraken ingepland waardoor er op korte termijn meerdere woningen officieel worden verkocht. Dat zien we graag, want dat betekent dat we weer iemand blij kunnen maken met een nieuwbouwwoning.

Switi face 3C is de laatste fase van Switi, een duurzaam nieuwbouwproject in Amsterdam-Zuidoost waarbij de woningen uit hout en bamboe worden gebouwd en er in de wijk veel ruimte is voor groen. Nadat er eerder eengezinswoningen werden gerealiseerd, gingen er nu naast 24 eengezinswoningen ook 44 appartementen in de verkoop. Deze appartementen werden aangeboden als 'middeldure koopwoningen' en waardoor er specifieke toewijzingscriteria golden.

Heb je een vraag? Neem contact met ons op
Benieuwd naar de financiering? Lees meer informatie