De definitieve prijzen van Switi fase 3C zijn bekend

20 augustus '21

Heb je een oogje op één van die mooie woningen of appartementen in Switi fase 3C? Dan zit je natuurlijk met smart te wachten op de V.O.N.-prijzen van jouw droomwoning. We hebben goed nieuws; de definitieve prijzen zijn vastgelegd.

Wat is jouw favoriet?

Bij zowel de appartementen als de eengezinswoningen zijn de prijzen vermeld op basis van een jaarlijks te betalen erfpachtscanon. De V.O.N.-prijzen op basis van afgekochte erfpacht (50 jaar of eeuwigdurend afgekocht) worden, zodra de verkoop start, op de prijslijst vermeld. Deze kun je vinden bij downloads van jouw favoriete bouwnummer.

Bekijk de website van de gemeente Amsterdam voor meer informatie over het betalen van erfpacht.

Bekijk het woningaanbod

Eengezinswoningen

Binnen Switi fase 3C worden de eengezinswoningen aanboden via het ‘oude’ erfpachtstelsel en de appartementen via het ‘nieuwe’ erfpachtstelsel van de gemeente Amsterdam.

Dit houdt simpel gezegd in dat je bij de eengezinswoningen 4 mogelijkheden hebt wat betreft de erfpachtscanon. Zo kun je kiezen deze per jaar te betalen, 10 of 25 jaar vast te zetten of voor 50 jaar af te kopen.

Appartementen

Bij de appartementen heb je de mogelijkheid om de erfpachtscanon per jaar te betalen óf eeuwigdurend af te kopen. Wanneer de verkoop start, kan je erfpachttarieven terugvinden op de prijslijst die bij de downloads staan van jouw favoriete bouwnummer.

Start verkoop binnenkort bekend

De verkoopdatum maken we op korte termijn bekend. Heb jij interesse in een woning in Switi? Favoriet deze dan via je Mijn Eigen Huis account door op het hartje te klikken. 

Bekijk de woonconfigurator Benieuwd naar jouw favoriete woning in 3D?
Een huis kopen? Bekijk hoe het werkt