De bouw gaat van start!

31 maart '23

Al in het najaar van 2022 lieten wij het goede nieuws weten dat de aannemer Ekowood Houses groen licht had gekregen voor de bouw van de 45 appartementen en 24 woningen van Switi fase 3C. Vanaf dat moment zijn zij achter de schermen druk bezig geweest met alle voorbereidende werkzaamheden. Inmiddels is er begonnen met de dempingswerkzaamheden en het slaan van de damwanden. Dat betekent dat op 31 maart 2023 de bouw officieel is gestart. Dat is goed nieuws.

image alt

Hoe nu verder?

Alle kopers van een woning in Switi fase 3C worden door de aannemer en BPD op de hoogte gehouden over de voortgang van de werkzaamheden en de planning. Met nieuwsbrieven, foto’s en video’s krijgen zij zo een mooi beeld van alle bouwfases richting de oplevering. Ook krijgen zij de gelegenheid om tijdens kijkmomenten even op de bouwlocatie te kijken.

En, zoals inmiddels al een traditie aan het worden is, volgt er na de start bouw een feestelijk moment waarop de aannemer en BPD met de toekomstige Switi-bewoners samen proosten op deze mijlpaal.

Heb je een vraag? We helpen je graag verder
Wat speelt er nog meer in Switi? Bekijk het nieuwsoverzicht