De plannen van Switi fase 3C

25 januari '21

Het nieuwbouwproject Switi is in 2021 toe aan haar laatste fase: fase 3C. Een unieke fase, want alle huizen worden volledig van hout en bamboe gemaakt!

Op 20 januari werden de buurtbewoners ingelicht over de plannen voor fase 3C. Duurzame woningen in een parkachtig landschap. De wensen van buurtbewoners zijn daarbij zeer gewenst, want Switi wordt voor hen gemaakt. 

Waar ligt Switi?

Switi ligt op een fijne locatie in Amsterdam Zuidoost, dichtbij een nieuw te bouwen park op de snelweg A9 en dichtbij Gaasperplas en het Nelson Mandela Park. Daarbij wordt fase 3C zo ingericht dat het voor buurtbewoners gemakkelijk wordt om elkaar te treffen, voor een praatje of een kopje koffie.  

De woningen

Switi fase 3C bestaat uit 24 rijwoningen en 45 appartementen waarbij duurzaamheid een belangrijk pijlers is. Zonnepanelen en duurzaam hout zijn daar onderdelen van, maar ook een naadloze overgang tussen tuin en park horen daar bij.

Nieuwsgierig geworden?

Ben je wel benieuwd naar wat er in Switi wordt gebouwd of zie je jezelf wel in Switi wonen? Geweldig! Schrijf je in en blijf als eerste op de hoogte van de plannen.

Bekijk de locatie van Switi Locatie
Bekijk de planning Planning