Switi
Logo Logo

Winkelen en ontspannen in de buurt

Switi wordt gebouwd langs en in het groene talud ten oosten van de Gooiseweg in Amsterdam Zuidoost. Op loopafstand van je huis ligt het winkelcentrum Amsterdamse Poort en je bent zo in het park om lekker te ontspannen.

 

Dagelijkse boodschappen

Voor je dagelijkse boodschappen kun je in de buurt terecht bij het winkelcentrum De Kameleon, naast het volledig vernieuwde metrostation Kraaiennest. Je vindt hier winkels zoals Albert Heijn, Aldi, Blokker, Action, maar ook kleine ondernemers met lokale heerlijkheden.

Uitgebreid winkelen

Op 800 meter hemelsbreed van Switi ligt het grote winkelcentrum Amsterdamse Poort, met een ruim aanbod van winkels, een sportcentrum en parktheater. Aansluitend op winkelcentrum de Amsterdamse Poort ligt de ArenA Boulevard. Hieraan liggen onder andere de Ziggo Dome, de AFAS Live , Pathe ArenA, de Amsterdam ArenA, en woonmall Villa ArenA. Ook IKEA ligt vlakbij.

Heerlijk ontspannen

Rondom je eigen woning heb je veel groen en water, maar je loopt ook zo naar het Nelson Mandelapark (voorheen Bijlmerpark), met uitgestrekte velden en veel water. Ook zijn er speelplekken en verschillende (sport)voorzieningen. De Gaasperplas en de polders rondom het stadsdeel zijn bij uitstek geschikt voor recreatieve activiteiten.

Alles voor de kinderen

In de wijk direct naast Switi zijn verschillende scholen en kinderdagverblijven. De kinderen kunnen dus gewoon op loopafstand naar school. Ook na school is er genoeg te doen voor ze. In de omgeving zijn verschillende speelplaatsen, basketbalveldjes en sportclubs. De speelplekken in het Nelson Mandelapark zijn zelfs ontworpen door jongeren en kinderen uit Zuidoost!

Zorg

Het grootste ziekenhuis van Amsterdam, het Academisch Medisch Centrum (AMC) bevindt zich ook in Amsterdam Zuidoost en is binnen 10 minuten bereikbaar.

Legenda / Filter 3
Kies woningsoort
Gepland Beschikbaar In optie Verkocht In aanbouw / bewoond
Perfect Uitstekend Goed

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?